Grupo Planeta

Llibres

Setanta segells en castellà, portuguès i català

Primer grup editorial d'Espanya i l'Amèrica Llatina

El Grupo Planeta té més de 70 segells editorials arreu del món que publiquen obres de ficció i no-ficció en castellà, català, portuguès i italià. Cada any edita més de 4.000 novetats –que inclouen autors clàssics i contemporanis– de més de 15.000 autors en format paper i digital. Planeta també disposa d'una àmplia oferta de còmic internacional, manga i autors espanyols, tant en edició impresa com digital. El Grup també és líder en edició de grans obres de consulta i referència.

Líder de l'edició en català

Grup 62 és la capçalera d'un grup amb 12 segells editorials i és líder de l'edició en llengua catalana, com també un clar referent en edició de textos de ficció i no-ficció.

Líder en edició de productes de col·leccionisme i 'home entertainment'

L'activitat d'Editorial Planeta DeAgostini, fruit de la col·laboració entre Grupo Planeta i Grupo DeAgostini que va començar fa més de trenta anys en l'àmbit dels col·leccionables als quioscos, ha anat evolucionant al mateix temps que els canvis d'hàbits de consum de la població amb l'ús de les noves tecnologies. En virtut de l'experiència adquirida al llarg d'aquests anys i de l'acord amb els principals proveïdors mundials de continguts, avui és líder en desenvolupament i distribució de productes de col·leccionisme i també del “home entertainment”, que inclou així mateix models a escala i entreteniments en general.

  • Líder del mercat editorial a Espanya i l'Amèrica Llatina.