Grupo Planeta

Salsa Books

Llibres individualitzats de cuina i gastronomia

L’any 2003, Grup 62 va crear aquesta nova línia editorial de llibres de cuina i temes gastronòmics en català, castellà i anglès. Cada llibre té un format i un disseny diferents en funció de cada projecte. Noms com els de Carme Ruscalleda, Santi Santamaria i Sergi Arola formen part d'aquest catàleg. Salsabooks va tenir l'encert de publicar al seu dia els llibres del prestigiós dietista Michel Montignac, del qual és editor en llengua espanyola.

El segell s'ha especialitzat en llibres de rebosteria i decoració creativa amb sucre, sense deixar de banda els seus autors de referència. Llibres a tot color, amb fotografies que ens inicien –pas a pas– en el fantàstic art de decorar pastissos. També hi ha en marxa una nova línia de llibres de manualitats que enllacen amb la tendència actual de recuperar el handmade, tan típic de les nostres àvies, que s’ha perdut i que, posat al dia, és una gran forma d'entreteniment que ajuda a alliberar l'estrès de la vida quotidiana i sedueix més gent cada dia.