Grupo Planeta

La Razón

Una aposta a l'alça pels valors i els principis

Creat l’any 1998, el diari La Razón és avui un dels de més difusió del nostre país i un referent informatiu de la vida política, social i econòmica espanyola. S'ha consolidat com el diari dels valors i els principis, amb una clara aposta per la família com a eix fonamental de la nostra societat, obstinació en què s'han embarcat també els seus prestigiosos columnistes i el conjunt de la redacció.

Això li ha permès presentar una gran afinitat i exclusivitat entre els seus lectors i conformar així una estreta relació amb una audiència eminentment urbana que té una elevada formació i tendeix a concentrar-se entre els 35 i els 54 anys, amb una important presència de públic femení. A més, la qualitat de lectura de La Razón és excepcional, ja que gairebé un 50% de la seva audiència llegeix el diari cada dia.

Tot i tractar-se d’un diari d'informació general i àmbit nacional, aborda la realitat més propera al ciutadà, amb una aposta decidida per la informació local a través d'edicions a Castella i Lleó, Catalunya, València, Múrcia, Andalusia (Màlaga i Sevilla) i Madrid, on es pren el pols a l'actualitat política, empresarial, cultural i social de cada regió.

L'actualització constant de la informació en l'edició digital de La Razón i la seva presència a les xarxes socials li atorguen un protagonisme creixent en el panorama dels mitjans de comunicació i un augment de lectors i seguidors.